Ίντερ – Βερόνα 2-0: «Καθάρισαν» νωρίς οι «νερατζούρι» κι έμειναν στο κυνήγι της κορυφής

Η Ίντερ επιβλήθηκε 2-0 της Ελλάς Βερόνα στο «Μεάτσα», διεύρυνε το αήττητό της στο Καμπιονάτο και μείωσε στον πόντο την διαφορά της από την πρωτοπόρο Μίλαν. Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Ίντερ – Βερόνα 2-0: «Καθάρισαν» νωρίς οι «νερατζούρι» κι έμειναν στο κυνήγι της κορυφής

Η Ίντερ συνεχίζει το… κυνηγητό με τη συμπολίτισσα Μίλαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 2-0 της Ελλάς Βερόνα στο «Μεάτσα» για την 32η αγωνιστική και μείωσαν πλέον στον πόντο την διαφορά τους από τους πρωτοπόρους «ροσονέρι» σε ισάριθμα ματς. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί τρίποντο για τους πρωταθλητές στην κατηγορία, με το οποίο μάλιστα διεύρυναν στα έξι παιχνίδια το αήττητό τους.

Αντίθετα, η Βερόνα έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς μακριά από το τρίποντο και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Το παιχνίδι στο Μιλάνο «κρίθηκε» ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα δύο τους τέρματα και μάλιστα σε διάστημα οκτώ λεπτών!

Στο 22’ ο Μπαρέλα με εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ από πάσα του Πέρισιτς, ενώ από μία ακόμα ασίστ του τελευταίου ο Ντζέκο έγραψε στο 30’ το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απάντηση. Η Ίντερ αν και φλέρταρε με την επίτευξη κι άλλων τερμάτων τελικά δεν έφτασε και σε τρίτο γκολ και το 2-0 παρέμεινε ανέπαφο ως το φινάλε.

To πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο 9/4

Έμπολι-Σπέτσια 0-0

Ίντερ-Ελλάς Βερόνα 2-0
(22’ Μπαρέλα, 30’ Ντζέκο)

Κάλιαρι-Γιουβέντους 21:45

Κυριακή 10/4

Τζένοα-Λάτσιο 13:30

Νάπολι-Φιορεντίνα 16:00

Σασουόλο-Αταλάντα 16:00

Βενέτσια-Ουντινέζε 16:00

Ρόμα-Σαλερνιτάνα 19:00

Τορίνο-Μίλαν 21:45

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ