Σαουθάμπτον: Παραιτήθηκε ο Λε Τισιέ μετά την ανάρτησή του για την Μπούκα

Ο Ματ Λε Τισιέ δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση από οργισμένους οπαδούς, μετά την ανάρτησή του με την οποία αμφισβήτησε τη σφαγή στην Μπούκα της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παραίτηση από τη θέση του πρεσβευτή της Σαουθάμπτον!

Σαουθάμπτον: Παραιτήθηκε ο Λε Τισιέ μετά την ανάρτησή του για την Μπούκα

Τι το ήθελε ο Ματ Λε Τισιέ να δημοσιοποιήσει τις αμφιβολίες του για τη σφαγή στην πόλη Μπούκα της Ουκρανίας από ρωσικά στρατεύματα;

Ο παλιός θρύλος της Σαουθάμπτον δέχθηκε μαζική διαδικτυακή επίθεση από οργισμένους οπαδούς που τον κατηγόρησαν για υποστήριξη θεωριών συνωμοσίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση από τον ρόλο του πρεσβευτή του αγγλικού κλαμπ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Λε Τισιέ υπονόησε ότι η είδηση περί σφαγής Ουκρανών στην Μπούκα από Ρώσους είναι ψευδής, παραλληλίζοντάς τη με παλαιότερες σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, αλλά και την πανδημία του Covid-19.

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε από σωρεία μηνυμάτων στο Twitter, ο 53χρονος πλέον Λε Τισιέ ανακοίνωσε την παραίτησή του, δηλώνοντας τα εξής:

«Προς όλους τους φίλους της Σαουθάμπτον. Αποφάσισα να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως πρεσβευτής της ομάδας. Οι απόψεις μου είναι δικές μου και πάντα ήταν, είναι σημαντικό για μένα να αποσυρθώ σήμερα για να αποφύγω οποιαδήποτε σύγκρουση.

Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει τη σχέση μου και την αγάπη μου με τον σύλλογο και θα παραμείνω για πάντα οπαδός των Αγίων.

Καταλαβαίνω, όμως, ότι είναι σημαντικό να διαχωρίσω τα πιστεύω μου από τη σχέση μου με τον σύλλογο που υποστήριξα και αγωνίστηκα στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου. Θα σας ξαναδώ στο ‘’St. Mary’s’’ και πάντα θα είμαι στη διάθεση του κλαμπ».