Νικολάου: «Θέλω Champions League όπως με τον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε για τη θητεία του στη Σπέτσια, το μέλλον του και τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Νικολάου: «Θέλω Champions League όπως με τον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Νικολάου διαπρέπει με τη φανέλα της Σπέτσια στη Serie A και είναι χαρακτηριστικό πως φέτος έχει κάνει 29 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην Tuttosport για τη μέχρι τώρα θητεία του στη Σπέτσια, για τον Γκουστάβο Πογιέτ και για το μέλλον του.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε:

Για τον Γκουστάβο Πογιέτ: «Δεν ήξερα τον προπονητή, είχα παίξει εναντίον του όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ. Έχει κάνει καλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής κι εγώ απλά περιμένω τη στιγμή μου, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Σπέτσια: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω παίξει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μια κόλαση, γήπεδο με 40.000 οπαδούς. Εδώ, παρότι έχεις δίπλα σου 11.000, μοιάζει το ίδιο. Υπάρχει θόρυβος, τόσο πολύ που καμιά φορά είναι δύσκολο να ακούσεις τους συμπαίκτες σου».

Για το μέλλον του: «Παραμένω συγκεντρωμένος και ήρεμος. Για το αν είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω; Θα ήθελα να παίξω στο Champions League, όπως έκανα στον Ολυμπιακό. Αν μια ομάδα με θέλει και η Σπέτσια επιθυμεί να με παραχωρήσει, θα το δούμε».