Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Αμπράμοβιτς αγόρασε τις μετοχές της Γκεζτέπε»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ήρθε σε συμφωνία με τον Μεχμέτ Σεπίλ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Γκεζτέπε.

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Αμπράμοβιτς αγόρασε τις μετοχές της Γκεζτέπε»

Δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι λόγω των κυρώσεων που επέβαλε η Αγγλία και γενικότερα η Δύση στους Ρώσους μεγιστάνες με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Εδώ και λίγη ώρα βουίζει η Τουρκία, ότι ο Αμπράμοβιτς που σύντομα περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με την πώληση της Τσέλσι, αποφάσισε να παραμείνει στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι γείτονες, ο Ρώσος μεγιστάνας αποφάσισε να αγοράσει την Γκεζτέπε!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμπράμοβιτς έδωσε τα χέρια με τον Μεχμέτ Σεπίλ, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο του τουρκικού συλλόγου.

Λέγεται λοιπόν ότι το πλειοψηφικό πακέτο θα περάσει σύντομα στην κατοχή του Αμπράμοβιτς και δεν αποκλείεται έως την Παρασκευή (8/4) να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα, μετέφεραν και μία δήλωση από το στενό περιβάλλον του Ρώσου: «Μετά από οκτώ χρόνια, έπρεπε να εγκαταλείψω το κλαμπ που αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά νιώθω άνετα γιατί το έδωσα σε ασφαλή χέρια».