Μίλαν: «Πλησιάζει» στον Μπότμαν της Λιλ

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου στόπερ της Λιλ, Σβεν Μπότμαν ενόψει της ερχόμενης σεζόν. 

Μίλαν: «Πλησιάζει»  στον Μπότμαν της Λιλ

Η Μίλαν εργάζεται με γνώμονα την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Λιλ για την απόκτηση του Σβεν Μπότμαν.

Πρόκειται για έναν 22χρονο θηριώδη (1.95μ.) κεντρικό αμυντικό ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ από όπου και μεταπήδησε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας το καλοκαίρι του 2020 αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός είναι διεθνής με την ομάδα νέων της Ολλανδίας (έχει κληθεί και στην Εθνική Ανδρών χωρίς να καταγράψει συμμετοχή) και την φετινή σεζόν έχει 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Η Μίλαν λοιπόν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την γαλλική ομάδα ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση των «ροσονέρι».

Εάν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για μια μεγάλη «νίκη» των Ιταλών καθώς στην διεκδίκηση του παίκτη φέρονται να είναι τόσο η Τότεναμ όσο και οι Νιουκάστλ, Γουέστ Χαμ ενώ για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και η Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2021.