Γιακουμάκης: Έγινε… τραγούδι στη Σκωτία! (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Σέλτικ έγινε… τραγούδι στη Σκωτία. Δείτε το βίντεο με το τραγούδι που έγραψε για τον Έλληνα επιθετικό ο μουσικός Σι Ντούλιν.

Γιακουμάκης: Έγινε… τραγούδι στη Σκωτία! (vid)

Η Σέλτικ οδεύει ολοταχώς τη φετινή αγωνιστική περίοδο για την επιστροφή της στον «θρόνο» της πρωταθλήτριας Σκωτίας και μετά τη νίκη της (1-2) στο ντέρμπι επί της Ρέιντζερς μέσα στο «Άιμπροξ» για την 32η αγωνιστική, ξέφυγε πλέον στο +6 στην κορυφή του πρωταθλήματος από τους δεύτερους «Διαμαρτυρόμενους».

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των Καθολικών. Σε 23 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με τους Κέλτες έχει καταγράψει 12 γκολ και έχει κερδίσει τις… καρδιές των φιλάθλων της ομάδας του.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενέπνευσε τον πιστό οπαδό της Σέλτικ και μουσικό Σι Ντούλιν να γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Έλληνα επιθετικό, το οποίο μάλιστα τραγούδησε για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι των δύο «αιωνίων».

«Ο Γιακουμάκης έρχεται από την Ελλάδα, όταν παίζει σκοράρει με ευκολία. Ηγείται της επίθεσης και το Νο 7 της ομάδας μας είναι δώρο από τον Θεό», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι για τον Γιακουμάκη: