Ο Ραντζέλοβιτς και η... ανατροπή

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με την Λεγανές και συμβολή στη νίκη με μεγάλη ανατροπή της ομάδας του. Τι περιμένει ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Σέρβος εξτρέμ. 

Ο Ραντζέλοβιτς και η... ανατροπή

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη θητεία του στην Λεγανές με μεγάλη επιθετική συμβολή στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ενώ με την έναρξη του 2022 είχε γκολ και ασίστ στα πρώτα παιχνίδια της ισπανικής ομάδας στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος εξτρέμ είχε εν συνεχεία μία σημαντική «κοιλιά» στην απόδοσή του με συνέπεια να χάσει τη θέση του βασικού και να παίζει συνήθως ερχόμενος για μερικά λεπτά από τον πάγκο. Η επιστροφή του στην ενδεκάδα στον αγώνα της Δευτέρας (5/4) ήταν καθοριστική για την Λεγανές παρά τον αιφνιδιασμό που υπέστη από την Φουενλαμπράδα δεχόμενη δύο τέρματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Η μείωση του σκορ έγινε από ασίστ του Ραντζέλοβιτς ενώ η παρουσία του ήταν πολύ καλή και βοήθησε ώστε να έρθει η ισοφάριση. Αντικαταστάθηκε στο 74' και λίγο αργότερα η ομάδα του βρήκε και το γκολ της νίκης, κάνοντας αυτή τη σπουδαία ανατροπή για το τελικό 3-2.

Ανατροπή, πάντως, δεν υπάρχει στο πλάνο ενόψει καλοκαιριού. Ο Σέρβος θέλει να συνεχίσει στην Λεγανές, με τον ισπανικό σύλλογο να υποστηρίζει ότι θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό την αγορά του παίκτη, δίχως να αναγνωρίζει κάποια ρήτρα (λένε οι Ισπανοί ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για οψιόν αγοράς 1,8 εκατ. ευρώ). Ο Ολυμπιακός προφανώς και θα είναι σκληρός διαπραγματευτής, αν και δεν υπάρχει προς το παρόν απόφαση για το αν θα επιστρέψει ο Ραντζέλοβιτς στην ελληνική ομάδα και θα διεκδικήσει στην προετοιμασία θέση στο ρόστερ. Κάτι που προφανώς και δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Σέρβος έχει στην Ισπανία 32 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ.