Πατέρας Ιγκουαϊν: Ο γιος μου θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της χρόνιας!

Ο πατέρας του Γκονσάλο Ιγκουαϊν αποκάλυψε ότι ο γιος του, του εκμυστηρεύθηκε πως στο φινάλε της σεζόν ο 34χρονος Αργεντινός θα εγκαταλείψει τα γήπεδα.

Πατέρας Ιγκουαϊν: Ο γιος μου θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της χρόνιας!

Με ημερομηνία ...λήξης είναι η καριέρα του Γκονσάλο Ιγκουαϊν!

Αυτό αποκάλυψε ο πατέρας του 34χρονου Αργεντινού επιθετικού σε συνέντευξη του, λέγοντας ότι στο τέλος της χρονιάς θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Άλλωστε τότε ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Από το 2020 όταν και μετακόμισε στην ομάδα της Φλόριντα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έγινε αρχηγός κι ηγέτης της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 15 γκολ και εννέα ασίστ σε 44 παιχνίδια.

Ο πατέρας του Αργεντινού διεθνή πρώην επιθετικού των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Τσέλσι σημείωσε ότι ο γιος του δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται επαγγελματικά μετά το τέλος του 2022 όταν εκπνέει η συνεργασία του με την ομάδα του Μαϊάμι.

«Ο γιος μου μου είπε ότι θα αφήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της χρονιάς. Δεν τον βλέπω να επιστρέφει στην Αργεντινή μετά το MLS. Ο Γκονσάλο μού είπε ότι στο τέλος της χρονιάς θα αφήσει το ποδόσφαιρο και θα αποσυρθεί από τη δράση», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο TNT Sports.