Ο πρώην του Ολυμπιακού και η εμπειρία της Παρί

Ο Ιγκόρ Σίλβα έχει χάσει τη θέση του στη Λοριάν και στη βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 5-1 μπήκε αλλαγή στο τέλος με τον Βραζιλιάνο να μην κρύβει το θαυμασμό του για τον αντίπαλο. 

Ο πρώην του Ολυμπιακού και η εμπειρία της Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει πολύ κακή πορεία φέτος σε σχέση με τις απαιτήσεις που υπήρχαν με βάση το ρόστερ της και με όλα τα γνωστά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της στο γαλλικό πρωτάθλημα ξέσπασε απέναντι στη Λοριάν με 5-1. Με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι να σκοράρουν σε αυτό το παιχνίδι και με έναν πρώην παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος (σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό) να ζει την άσχημη, αλλά και ταυτόχρονα μαγευτική εμπειρία κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Ο Ιγκόρ Σίλβα παίζει φέτος στην Γαλλία με τη Λοριάν παίρνοντας μεταγραφή εκεί το περασμένο καλοκαίρι, μετά την καλή παρουσία του στην Κροατία με την Όσιγιεκ όταν έφυγε από την Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν βασικός στο πρώτο εξάμηνο, αλλά με το νέο έτος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Στο παιχνίδι με την Παρί μπήκε αλλαγή στο 89' και ήταν στο γήπεδο όταν ο Νεϊμάρ έβαλε το πέμπτο γκολ.

«Η Παρί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και ήταν αδύνατο να αντισταθούμε», δήλωσε μετά το ματς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που πάντως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην έδρα της ομάδας του, είχε αγωνιστεί για δώδεκα λεπτά στο τέλος και είχε βοηθήσει για την ισοπαλία τότε, με 1-1.