Σεμέδο: Ξανά με τη Β' ομάδα της Πόρτο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και παίζει βασικός με την Πόρτο Β'.

Σεμέδο: Ξανά με τη Β' ομάδα της Πόρτο

Αλλιώς περίμενε τα πράγματα στην Πόρτο ο Ρούμπεν Σεμέδο και αλλιώς του έχουν έρθει. Τον Ιανουάριο πίεσε και εκείνος από την πλευρά του τον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσει στους "Δράκους" κάτι που τελικά έγινε με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Πορτογάλος στόπερ ήλπιζε ότι στην Πόρτο η καριέρα του θα άλλαζε και θα έπαιρνε ευκαιρίες, όμως, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο Σεμέδο έχει παίξει μόνο 45 λεπτά με την πρώτη ομάδα στο Europa League κόντρα στη Λιόν. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ξανά αν και προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του.

Στο αποψινό ματς της Πόρτο Β' με τη Βαρζίμ ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός. Κάνει την τρίτη του συμμετοχή με τη δεύτερη ομάδα των "Δράκων" και υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Φόλια, παλιού παίκτη της ΑΕΚ.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε ο 28χρονος αμυντικός, ενώ μη ξεχνάμε πως οι "Δράκοι" έχουν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο η Πόρτο να πληρώσει τα 5,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Το πιθανότερο είναι ότι οι "Δράκοι" θα μπουν σε διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ρίξουν την τιμή. Εάν φυσικά αποφασίσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, διότι μέχρι τώρα ο Σεμέδο δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Κονσεϊσάο.