Bundesliga: Αλλάζει στάση και κάνει ένσταση η Φράιμπουργκ!

Κίνδυνος να χάσει το ματς στα χαρτιά η Μπάγερν Μονάχου αφού η Φράιμπουργκ ενημέρωσε πως θα κάνει ένσταση. Θυμίζουμε οι Βαυαροί αγωνίστηκαν με 12 παίκτες για 13 δευτερόλεπτα. 

Bundesliga: Αλλάζει στάση και κάνει ένσταση η Φράιμπουργκ!

Αλλάζει στάση και κάνει ένσταση η Φράιμπουργκ, η οποία αποφάσισε να πάρει στα χαρτιά τους βαθμούς με την Μπάγερν Μονάχου, σε ματς στο οποίο ηττήθηκε 4-1.

Το κλαμοπ αποφάσισε να προσφύγει κατά του κύρους της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς, που για 13 δευτερόλεπτα αγωνίστηκαν με 12 παίκτες στο γήπεδο, εξαιτίας λάθος στην αλλαγή του Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί ότι πρέπει να βγει από το γήπεδο.

Μάλιστα, η ομάδα στην ανακοίνωση στην οποία εξέδωσε αναφέρει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εντατική και πολύ χρονοβόρα μελέτη όλων των συνθηκών, βάζοντας ως κύριο μέλημα τα οικονομικά συμφέροντα των μετόχων, που ταυτίζονται με τις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου.

«Δίνει την ευκαιρία στο αθλητικό δίκαιο να εκτιμήσει και να δώσει απαντήσεις στα λάθη που έγιναν από την Μπάγερν Μονάχου από νομικής πλευράς και να δημιουργήσει ένα σαφές νομικό πλαίσιο για ανάλογες περιπτώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν στο μέλλον», τονίζουν οι άνθρωποι της Φράιμπουργκ