Στη Λεβάντε ο Βούκσεβιτς με 9 εκατ. ευρώ!

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός είχε αποσυρθεί από την περίπτωση του Μαυροβούνιου, ο οποίος κατέληξε στην ισπανική ομάδα.

Στη Λεβάντε ο Βούκσεβιτς με 9 εκατ. ευρώ!

Ο Νίκολα Βούκσεβιτς είναι μία περίπτωση που απασχόλησε τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν περίπου δύο εβδομάδες είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Μαυροβούνιου χαφ.

Τελικά ο Βούκσεβιτς κατέληξε στη Λεβάντε με αστρονομικό ποσό. Η μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ! Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Λεβάντε.

Κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο οι Ισπανοί έχουν ήδη ξοδέψει 30,5 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Απευθείας στη Μπράγκα θα δοθούν τα 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ ένα ποσό θα δοθεί στις ομάδες που είχε αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής σε μικρότερη ηλικία.

Οι Ισπανοί αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που έκανε πίσω και στη συνέχεια το ίδιο έκανε και η Λιλ. Οι Γάλλοι μάλιστα είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα, η οποία απορρίφθηκε. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τα ισπανικά Μέσα.