Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε με Φαν Πέρσι για να τον πάρει στο προπονητικό επιτελείο

Ο Έρικ Τεν Χαγκ φέρεται να είχε επικοινωνία με τον παλαίμαχο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, προκειμένου να τον πάρει στο προπονητικό του επιτελείο στους «κόκκινους διαβόλους».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε με Φαν Πέρσι για να τον πάρει στο προπονητικό επιτελείο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την επιλογή της για τον προπονητή που θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ συνεχίζει να παραμένει το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων».

Ο αγγλικός σύλλογος μάλιστα, έχει επικοινωνήσει με τον Ολλανδό για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 52χρονος ήδη κάνει τα πλάνα του για το προπονητικό επιτελείο που επιθυμεί να έχει στη νέα του ομάδα.

Όπως σημειώνει η «Mirror», ο Έρικ Τεν Χάαγκ έχει επικοινωνήσει με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι προκειμένου να τον έχει στο προπονητικό του τιμ στη Γιουνάιτεντ. Ο Φαν Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μάντσεστερ από το 2012 ως το 2015, ενώ αυτή την στιγμή εργάζεται ως προπονητής στις ακαδημίες της Φέγενορντ.

Ως γνωστόν, πέρα από τον Τεν Χάαγκ, η Γιουνάιτεντ κοιτάζει παράλληλα και τις περιπτώσεις των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Λουίς Ενρίκε.