Μπαρτσελόνα: Το συμβόλαιο που ζητά ο Ρούντιγκερ για να υπογράψει

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στις συζητήσεις που είχε με την Μπαρτσελόνα, ζήτησε ετήσιες απολαβές ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: Το συμβόλαιο που ζητά ο Ρούντιγκερ για να υπογράψει

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Τσέλσι και μένει ελεύθερος από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Το όνομα του Γερμανού κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του και ένας εξ αυτών είναι και η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ήδη συναντηθεί με τον ατζέντη του παίκτη με την ελπίδα να επέλθει συμφωνία.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η καταλανική «Sport», ο 29χρονος στόπερ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον σύλλογο της Βαρκελώνης, ωστόσο για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Καταλανούς αξιώνει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο συν μπόνους μεταγραφής.

Πλέον, μένει να φανεί αν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα αποδεχτεί τα «θέλω» του παίκτη, ώστε να τον εντάξει το καλοκαίρι στο δυναμικό της και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική της γραμμή.