Μπολόνια: Η συγκινητική ομιλία του Μιχαΐλοβιτς στους παίκτες του από το νοσοκομείο

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, από το δωμάτιο του νοσοκομείου που δίνει μία ακόμα μάχη με τη λευχαιμία, έστειλε μήνυμα στους παίκτες της Μπολόνια ενόψει του αγώνα τους με αντίπαλο τη Μίλαν για το πρωτάθλημα.

Μπολόνια: Η συγκινητική ομιλία του Μιχαΐλοβιτς στους παίκτες του από το νοσοκομείο

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς συνεχίζει τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία και από το δωμάτιο του νοσοκομείου που βρίσκεται μίλησε στους παίκτες του ενόψει του αυριανού (4/4) τους αγώνα με αντίπαλο τη Μίλαν στο Μιλάνο για το πρωτάθλημα. Ο Σέρβος προπονητής με μία βιντεοκλήση προσπάθησε να δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές του και ξεκαθάρισε ότι θα νικήσει την ασθένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαΐλοβιτς τους είπε:

«Δεν θα είμαι μαζί σας ως φυσική παρουσία, αλλά με το μυαλό μου θα είμαι πάντα μαζί σας. Θα βλέπω όλα τα ματς στο δωμάτιό μου, είμαι σε διαρκή επικοινωνία με το επιτελείο μου. Δυστυχώς, το κάναμε αυτό και πριν από μερικά χρόνια, είμαι όμως σίγουρος ότι μέσα από το δωματίου ξενοδοχείου θα παλεύω μαζί σας, όπως είμαι σίγουρος πως και εσείς θα παλεύετε για μένα.

Νικήσαμε αυτή την αρρώστια ήδη μία φορά, οπότε μπορούμε να το πετύχουμε ξανά, δεν έχω αμφιβολίες. Η ζωή δεν κυλάει χωρίς προβλήματα αλλά μαζί με τα προβλήματα. Η ζωή δεν είναι ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, πάνω και κάτω, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μείνετε προσκολλημένοι σε αυτόν.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία τετραγωνικά μέτρα. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτή την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω.

Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις. Το ταξίδι στο Μιλάνο για το ματς με την Μίλαν δεν θα είναι το ευκολότερο, θα έχει 60.000 οπαδούς τους στις εξέδρες, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για αυτούς».