Διαζύγιο για Τούχελ μετά από 13 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η σύζυγος του Γερμανού προπονητή της Τσέλσι Τόμας Τούχελ, Σίσι, ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου μετά από 13 χρόνια γάμου.

Διαζύγιο για Τούχελ μετά από 13 χρόνια γάμου

Σαν να μην έφτανε για τον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, η αβεβαιότητα που επικρατεί στον σύλλογο λόγω της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, πλέον καλείται να διαχειριστεί και προσωπικά προβλήματα.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η «Daily Mail», ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να πάρει διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου με τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Σίσι.

Η τελευταία ήδη ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες, αφού, όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα, εξαντλήθηκε κάθε προσπάθεια στο ζευγάρι για να μην φτάσει σε αυτή την εξέλιξη και αναμένεται να διεκδικήσει το ήμισυ της περιουσίας του Τούχελ.

«Η Σίσι και ο Τόμας προσπάθησαν να αποφύγουν το χωρισμό όμως στο τέλος δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι κάτι πολύ άσχημο και τώρα αμφότεροι έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τις κόρες τους. Τα χαρτιά κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα για να βγει το διαζύγιο», ανέφερε «πηγή» που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι στο αγγλικό Μέσο.