Λιλ – Μπορντό 0-0: Άντεξαν οι Γιρονδίνοι στο «Πιερ Μορουά»

Η Μπορντό, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 35’ λόγω αποβολής του Κουατένγκ, έμεινε στο 0-0 με την πρωταθλήτρια Λιλ κι έφυγε με τον πόντο από το «Πιερ Μορουά». Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1 και η βαθμολογία.

Λιλ – Μπορντό 0-0: Άντεξαν οι Γιρονδίνοι στο «Πιερ Μορουά»

Έναν πολύτιμο πόντο εξασφάλισε η Μπορντό στη μάχη που δίνει για να αποσοβήσει τον υποβιβασμό της από την Ligue 1 και να κερδίσει την παραμονή της. Οι Γιρονδίνοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στην πρωταθλήτρια Λιλ στο «Πιερ Μορουά» για την 30η αγωνιστική.

Η Μπορντό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έμεινε με δέκα παίκτες στο 35’, καθώς ο Ενόκ Κουατένγκ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παραμείνουν «όρθιοι» στην έδρα της αντιπάλου τους και να κρατήσουν το μηδέν στα «μετόπισθεν».

Όσο κι αν προσπάθησαν οι «λιλουά» να φτάσουν στο γκολ και στο τρίποντο, τελικά δεν τα κατάφεραν και το αποτέλεσμα αυτό τους στέρησε την ευκαιρία να βρεθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο μεταξύ, σημειώνεται πως η αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Μαρσέιγ που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (2/4) τελικά δεν διεξήχθη λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Γαλλία και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Το προφίλ της 30ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (2/4)
Νις – Ρεν 1-1
(67’ Ντελόρ – 78’ Τεριέ)

Λιλ – Μπορντό 0-0

* Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ Αναβολή

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (3/4)
14.00: Στρασβούργο – Λανς΅
16.00: Κλερμόν – Ναντ, Μετς – Μονακό, Μονπελιέ – Μπρεστ, Τρουά – Ρεμς
18.05: Λιόν – Ανζέ
21.45: Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ