Τούχελ: «Είναι πολύ πιθανό να μείνει ο Αθπιλικουέτα»

Ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Θέσαρ Αθπιλικουέτα τονίζοντας πως είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην Τσέλσι.

Τούχελ: «Είναι πολύ πιθανό να μείνει ο Αθπιλικουέτα»

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία ήθελαν τον Θέσαρ Αθπιλικούετα να τα έχει βρει με την Τσέλσι προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του γι' ακόμα ένα χρόνο. Την ίδια ώρα στην Ισπανία δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα και μάλιστα με αρκετές πιθανότητες για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο προπονητής των Λονδρέζων, ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Αθπιλικούετα θα συνεχίσει να φοράει τα μπλε και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Τόμας Τούχελ μίλησε:

Για τον Αθπιλικουέτα: «Ναι ήταν πολύ κοντά και τελικά συνέβη. Είναι καλά νέα για εμάς. Υπάρχουν πλέον πολύ υψηλές πιθανότητες να παραμείνει στην Τσέλσι»

Για τον Ρούντιγκερ: «Η κατάσταση είναι όπως είναι. Τα χέρια μας είναι δεμένα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε σε αυτόν ή να του κάνουμε πρόταση. Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τον ατζέντη του, οπότε ακούει σε άλλες προτάσεις. Αλλά είμαι ακόμα αισιόδοξος».