Μπαλντόκ: Ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται για την Εθνική Ελλάδας

Ο Τζορτζ Μπαλντόκ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό τόνισε πως απομένουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να παίξει στην Εθνική Ελλάδας.

Μπαλντόκ: Ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται για την Εθνική Ελλάδας

Ο Τζορτζ Μπαλντόκ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και είναι ένας παίκτης εξετάζεται σοβαρά για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας του. Το όνομα του έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου και μάλιστα φαίνεται πως αυτή τη στιγμή οι συγκυρίες θα είναι υπέρ μίας τέτοιας μετακίνησης.

Συγκεκριμένα ο Τζορτζ Μπαλντόκ που αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και απασχολεί τον Ολυμπιακό μίλησε στη Sun και τόνισε πως έχει σκοπό να παίξει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, καθώς η γιαγιά του είναι Ελληνίδα.

Ο Μπαλντόκ στις δηλώσεις του στη Sun τόνισε ότι απομένουν κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για να μπορέσει να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. «Η μεγάλη καθυστέρηση ήταν εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ το Brexit επιβράδυνε την διαδικασία. Είμαι περίπου μία εβδομάδα μακριά από την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και όλα βαδίζουν προς την σωστή κατεύθυνση», είπε ο Μπαλντόκ.

Ο 29χρονος μπακ τόνισε, ωστόσο πως εκείνο που έχει σημασία είναι να έχει καλή εικόνα και στο γήπεδο προκειμένου να αναγκάσει τον Πογιέτ να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα. «Εάν ήμουν κατά το ήμισυ Έλληνας, η όλη διαδικασία θα ήταν πιο γρήγορη, αλλά δυστυχώς η γιαγιά μου δεν είναι πια μαζί μας και υπάρχει γραφειοκρατία. Πρέπει να μεταφέρω τις σωστές πληροφορίες στην ελληνικές Αρχές, αλλά η γραμμή του τερματισμού είναι κοντά. Ελπίζω να παίξω αρκετά καλά και να μπω στην ομάδα».