Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε δυνατά φιλικά

Δυνατά φιλικά παιχνίδια αναμένεται να δώσει το προσεχές διάστημα η Ντιναμό Κιέβου και τα έσοδα θα τα διαθέσει σε όσους έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε δυνατά φιλικά

Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα. Παρόλα αυτά η Ντιναμό Κιέβου βρήκε τον τρόπο για να παίξει ποδόσφαιρο, αφού προγραμμάτισε πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.

Συγκεκριμένα ο ουκρανικός σύλλογος θα παίξει φιλικά παιχνίδια με μερικούς από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Σκοπός αυτός των αναμετρήσεων είναι να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν βιώσει τις τραγικές συνέπειες του πολέμου.

Αυτά τα παιχνίδια θα τα συνοδεύει το μήνυμα "παιχνίδι για την ειρήνη! Σταματήστε τον πόλεμο!". Η Ντιναμό Κιέβου έκανε γνωστό πως μέσα στο επόμενο δίμηνο θα παίξει κόντρα σε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν, η Μπνεφίκα, ο Άγιαξ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Βασιλεία.

Για την ουκρανική ομάδα παραμένει άγνωστο πότε θα παίξει ξανά επίσημο παιχνίδι, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να μεταβεί στο Βουκουρέστι προκειμένου να κάνει μία μίνι προετοιμασία.