Μάντσεστερ Σίτι: Άλλες δέκα μέρες εκτός ο Ντίας, χάνει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ!

Για ακόμη δέκα μέρες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρουμπέν Ντίας η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Πιθανότητα θα απουσιάσει από τα ματς με Ατλέτικο και Λίβερπουλ! 

Μάντσεστερ Σίτι: Άλλες δέκα μέρες εκτός ο Ντίας, χάνει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ!

Άσχημα μαντάτα για την Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο αρχηγός της και κορυφαίος της κεντρικός αμυντικός, Ρουμπέν Ντίας θα μείνει εκτός αγωνσιτικής δράσης για ακόμη δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα απουσιάσει από τις δύο αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League αλλά και το ντέρμπι κορυφής της Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ.

Ο Πορτογάλος στόπερ χρειάζεται κι άλλο χρόνο προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Πίτερμπορο για το Κύπελλο Αγγλίας.

Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση, ο Ντίας θα έμενε εκτός για τέσσερις με έξι εβδομάδες όμως πλέον είναι αμφίβολος ακόμη και για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Λίβερπουλ στις 16 Απριλίου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς του Σαββάτου (2/4, 17:00, Cosmote Sport 4 HD) με την Μπέρνλι ανέφερε σχετικά:

«Δεν ξέρω, το ιατρικό επιτελείο είχε πει την 1η Μαρτίου πως θα μείνει έξω για τέσσερις εβδομάδες, και σήμερα (1/4) συμπληρώνονται. Θεωρώ πως θα χρειαστούν ακόμη δέκα ημέρες ή δύο εβδομάδες».

Στα ευχάριστα για την Σίτι, ο Τζον Στόουνς είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε με την Εθνική Αγγλίας δεν απεδείχθη σοβαρός.