Δεν απέκλεισε ο Σέρχιο Αγκουέρο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, σε δηλώσεις, στην πατρίδα του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γήπεδα αγωνιζόμενος, παρότι αναγνώρισε ότι κάτι τέτοιο μοιάζει, τη δεδομένη στιγμή, μακρινό... 

Δεν απέκλεισε ο Σέρχιο Αγκουέρο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Συνέντευξη στο Αργεντίνικο τηλεοπτικό δικτύο TyC Sports έδωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο!

Τέσσερις μήνες αφότου ο «Κουν» έβγαλε την φανέλα της Μπαρτσελόνα κι έλαβε τη σκληρή απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, άφησε ανοικτή, στο μέσο της πατρίδας του, την πιθανότητα επανόδου στα γήπεδα, αγωνιζόμενος.

Παρότι αναγνώρισε ότι κάτι τέτοιο φαντάζει μακρινό...

«Τις προάλλες μου πέρασε από το μυαλό να επιστρέψω να παίξω. Δεν είπα ότι θα γυρίσω, είπα ότι θα μου άρεσε να παίζω, ακόμη και με τους φίλους μου. Ο γιατρός μου είπε ότι για πέντε με έξι μήνες δεν θα πρέπει να κάνω παρατεταμένες προσπάθειες.

Πριν από λίγες μέρες ήμουν στο Μαϊάμι και με προσκάλεσαν να παίξω. Αναρωτιόμουν να προσπαθήσω; να το γράψω στον γιατρό. Στο τέλος δεν πήγα. Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει σε δύο χρόνια, ίσως τρελαθώ και να επιστρέψω» ανέφερε συγκεκριμένα ο 33χρονος.