Ιταλικό δημοσιεύμα διώχνει τον Λυκογιάννη από Κάλιαρι και παρουσιάζει ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ως «μνηστήρες» του!

Δημοσίευμα στην Ιταλία παρουσιάζει τον Μπάμπη Λυκογιάννη να φεύγει από την Κάλιαρι, με πιθανούς νέους προορισμούς του την Ελλάδα ή την Τουρκία και ενδιαφερόμενους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ιταλικό δημοσιεύμα διώχνει τον Λυκογιάννη από Κάλιαρι και παρουσιάζει ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ως «μνηστήρες» του!

Ως... φευγάτο από την Κάλιαρι παρουσιάζει Ιταλικό δημοσίευμα τον Μπάμπη Λυκογιάννη.

Κατά την ίδια πληροφόρηση το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα υπάρχει (όπως και η προοπτική της Τουρκίας...) ενώ στους υποψήφιους «μνηστήρες» συγκαταλέγονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Από το 2018 ο διεθνής Έλληνας αμυντικός είναι κάτοικος Serie A αγωνιζόμενος στην Κάλιαρι.

Ωστόσο το συμβόλαιο του εκπνέει κι οι Σάρδοι μοιάζουν απρόθυμοι να το ανανεώσουν, από την στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βάλτερ Ματσάρι.

Έτσι η ιστοσελίδα "Tuttocagliari.net" αποκαλύπτει τα πιθανά επόμενα βήματα του 28χρονου παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα «οι δρόμοι που θα μπορούσαν να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα είναι δύο και αυτοί είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει ήδη το ενδιαφέρον τους, με τον ίδιο τον παίκτη να μην έχει πάρει ακόμα την απόφαση για την επιστροφή του».

Το συγκεκριμένο μέσο υπογραμμίζει πως «μία καλή πρόταση από την Ελλάδα θα τον πείσει», αναφέροντας πάντως ότι υπάρχουν και οι τουρκικές «σειρήνες», με την Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του αριστερού μπακ.