Η επιστροφή του Καμπελά στο «Mosson»

Ο Ρεμί Καμπελά αναμένεται την Κυριακή να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μονπελιέ με την Μπρεστ με τον κόσμο της παλιάς του ομάδας να του ετοιμάζει θερμή υποδοχή.

Η επιστροφή του Καμπελά στο «Mosson»

Ο Ρεμί Καμπελά παραμένει χωρίς ομάδα από τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ. Ο Γάλλος άσος που έχει απασχολήσει τους Πειραιώτες ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε κάνει γνωστό πως μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχει πάρει την τελική του απόφαση για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να παραμένει ελεύθερος.

Την ίδια ώρα επισκέπτεται στη Γαλλία τα γήπεδα των πρώην ομάδα του. Πριν μερικές ημέρες είχε βρεθεί στο "Ζοφρουά Γκισάρ" για να παρακολουθήσει τη Σεντ Ετιέν. Την Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο "Λα Μοσόν" της Μονπελιέ. Με τη φανέλα της κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012 και είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις της.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Κράσνονταρ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μονπελιέ με τη Μπρεστ για τη Ligue 1 και ο κόσμος της παλιάς του ομάδας του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή.

Θυμίζουμε πως η έκτακτη μεταγραφική περίοδος που άνοιξε από την FIFA και αφορούσε σε ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία και την Ουκρανία ολοκληρώνεται στις 7 Απριλίου.