Η επιστροφή του Μάριν στο Βελιγράδι και το νέο του πόστο

Ο Μάρκο Μάριν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα που ανέλαβε πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ.

Η επιστροφή του Μάριν στο Βελιγράδι και το νέο του πόστο

Ο Μάρκο Μάριν είχε ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα έβαζε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όμως, φαίνεται πως κάτι τέτοιο έγινε λίγους μήνες νωρίτερα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σερβία ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε το νέο του πόστο.

Συγκεκριμένα ο πρώην Γερμανός διεθνής επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής. Στα 33 του χρόνια ο Μάριν έχει εγκαταλείψει τη δράση και έχει αναλάβει το πόστο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Βελιγραδίου.

Επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τους "ερυθρόλευκους" η πρόσληψη του Μάρκο Μάριν, αλλά ήδη εθεάθη στον αγώνα μεταξύ της Γκράφιτσαρ και της Ζλάτιμπορ.

Έχει ήδη πιάσει δουλειά στον Ερυθρό Αστέρα και αυτό που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η συνεργασία του από την ομάδα του Βελιγραδίου. Ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν Φερεντσβάρος με την οποία είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι. Στον Ολυμπιακό έπαιξε από το καλοκαίρι του 2016 έως το 2018 όταν και έφυγε για τον Ερυθρό Αστέρα. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Βέρντερ Βρέμης, Γκλάντμπαχ, Τσέλσι, Σεβίλλη και Φιορεντίνα.