Αλέγκρι: «Είχα υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη συνέχεια... τον κάλεσαν οι «μπιακονέρι»!

Αλέγκρι: «Είχα υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Μία «ανάσα» από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Οι «μερένχες» αναζητούσαν τον διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν και παρότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, εν τούτοις η εμπλοκή της Γιουβέντους στην υπόθεση οδήγησε τον 54χρονο στο Τορίνο και τους «μερένχες» στη λύση του Κάρλο Αντσελότι.

«Είχα υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβω τον ρόλο του προπονητή το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν τελειωμένο και όλα είχαν συμφωνηθεί. Τότε η Γιουβέντους με κάλεσε. Οπότε κάλεσα τον Φλορεντίνο Πέρεθ το πρωί και του είπα “Συγνώμη. Δεν θα έρθω. Θα πάω στη Γιουβέντους”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.

Με τον Αλέγκρι στον πάγκο η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται την τρέχουσα σεζόν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο και συνεχίζει την προσπάθειά της για την κατάκτηση ενός «εισιτήριου» που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αντσελότι στον πάγκο της βρίσκεται στην κορυφή της La Liga και οδεύει για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.