Γκάρι Νέβιλ: «Η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα, φοβάμαι ότι θα πάρουν τρεις ή τέσσερις τίτλους»

Ο θρυλικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ έπλεξε το εγκώμιο της Λίβερπουλ τονίζοντας μάλιστα πως πιστεύει ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα κόψει το νήμα στην Premier League

Γκάρι Νέβιλ: «Η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα, φοβάμαι ότι θα πάρουν τρεις ή τέσσερις τίτλους»

Ο Γκάρι Νέβιλ αν και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε το εγκώμιο της Λίβερπουλ υπογραμμίζοντας πως «χάρη στους πέντε επιθετικούς της θα κατακτήσει το πρωτάθλημα» ενώ αποκάλυψε πως τον ταλανίζει η σκέψη ότι οι κόκκινοι θα κατακτήσουν τρεις ή τέσσερις τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι επίσης επικίνδυνοι και στις άλλες δύο διοργανώσεις (σ.σ. Champions League και Κύπελλο) και θεωρώ πως θα κάνουν κάτι ιδιαίτερο την φετινή σεζόν λόγω των πέντε επιθετικών τους.

Η μεσαία γραμμή της, η οποία για πολλούς είναι αδυναμία, θεωρώ ότι είναι ατού. Η άμυνα και η επίθεση είναι εξαιρετική. Τα φουλ-μπακ είναι συνεχώς στην επίθεση όπως και οι τρεις επιθετικοί. Οι τρεις μέσοι -Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο – μέσα από την πειθαρχία τους ηρεμούν το παιγνίδι και κρατούν σταθερό το οικοδόμημα.

Θα κάνουν κάτι επικίνδυνο φέτος και είναι τρομακτικό να το λέει ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλήθεια φοβάμαι ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει τρία ή τέσσερα τρόπαια, αλήθεια με απασχολεί.

Όταν τους είδα απέναντι στην Άρσεναλ δεν είδα κάτι που να μου λέει ότι θα χάσουν τον τίτλο. Ήταν μια εμφάνιση ομάδας που θα πάρει τον τίτλο».