Μπλόκο από Κονσεϊσάο για τον Ερνάνι

Πλήθος ομάδων έχουν στο… στόχαστρο τον Πορτογάλο εξτρέμ, αλλά ο τεχνικός της Πόρτο είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Μπλόκο από Κονσεϊσάο για τον Ερνάνι

Το σενάριο επιστροφής του Ερνάνι στον Ολυμπιακό «παίζει» αρκετά δυνατά τις τελευταίες ημέρες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και θα τον ήθελε στην ομάδα του Πειραιά. Τα πράγματα, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι και τόσο απλά, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όσες ομάδες φέρονται να τον έχουν στο… στόχαστρο τους.

Σύμφωνα με την "O jogo" δεν είναι και λίγοι οι μνηστήρες για τον Ερνάνι. Ολυμπιακός και ΑΕΚ από την Ελλάδα, Ρεν από τη Γαλλία, Λεβάντε από την Ισπανία, Ντιναμό Μόσχας από τη Ρωσία, Κασίμπασα, Μπούρσασπορ από την Τουρκία και δύο ομάδες από το Κατάρ.

Όλοι αυτοί οι σύλλογοι φέρονται να ασχολούνται με την περίπτωση του Ερνάνι, όμως, ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του. Στο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας ο Ερνάνι ήταν στον πάγκο, όμως, αυτό δεν αλλάζει τις προθέσεις του προπονητή των «Δράκων». Οι λύσεις που έχει για τα άκρα είναι περιορισμένες και ο Ερνάνι είναι ένας παίκτης που μπορεί να του δώσει βοήθειες όταν χρειαστεί.

Ο Κονσεϊσάο έχει ανάψει κόκκινο για την παραχώρηση του Ερνάνι. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να υπάρξει σημαντική ενίσχυση στην επίθεση της Πόρτο. Αυτή τη στιγμή τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία επιμένουν πως ο Κονσεϊσάο είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ερνάνι.