Μπαρτσελόνα - Ντεμπελέ: Ανανέωση υπό προϋποθέσεις

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει αλλάξει γνώμη για το μέλλον του και θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να επιθυμεί και εκείνος την παραμονή του Γάλλου στην ομάδα. Η ανανέωση όμως δεν θα είναι απλή υπόθεση. 

Μπαρτσελόνα - Ντεμπελέ: Ανανέωση υπό προϋποθέσεις

Η υπόθεση της ανανέωσης ή μη του Ουσμάν Ντεμπελέ με την Μπαρτσελόνα έγινε ένα από τα κορυφαία «σίριαλ» του χειμώνα. Ο Γάλλος μέχρι πρότινος ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη όμως η «αναγέννησή» του υπό της οδηγίες του Τσάβι τον έκανε να αναθεωρήσει.

Ο 24χρονος εξτρέμ μάλιστα εξέφρασε στους συμπαίκτες και τον προπονητή του την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα ενώ η αγωνιστική σταθερότητα που επιδεικνύει έχει κάνει και εκείνους να επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα ωστόσο θα θέσει συγκεκριμένους όρους για μια ενδεχόμενη συμφωνία. Ο Ντεμπελέ θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις σεβόμενος την οικονομική πολιτική του κλαμπ για να ανανεώσει.

Παράλληλα, θα πρέπει να αποδεχτεί πως μεγάλο μέρος του μισθού του θα αφορά την επίτευξη στόχων όπως συμμετοχές, γκολ, τίτλους κ.ο.κ.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να δουν την αφοσίωση που δείχνει ο Γάλλος να μονιμοποιείται ενώ ο τελευταίος θέλει να ανταποδώσει στον Ισπανό τεχνικό την εμπιστοσύνη που του έδωσε.