Γιουβέντους: Επιστρέφουν Ντιμπάλα και Βλάχοβιτς και φέρνουν μαζί τους το... 4-2-3-1

Η Γιουβέντους με την επιστροφή των Ντιμπάλα και Βλάχοβιτς θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 ενώ Ζακαρία και Άλεξ Σάντρο είναι κοντά στο να ξεπεράσουν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Γιουβέντους: Επιστρέφουν Ντιμπάλα και Βλάχοβιτς και φέρνουν μαζί τους το... 4-2-3-1

Οι παίκτες της Γιουβέντους επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Μαξ Αλέγκρι. Ακόμη και χωρίς τους διεθνείς, στην «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησαν δυναμικά την προετοιμασία τους για το «derby d’Italia» απέναντι στην Ίντερ.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν οι Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην βουβωνική χώρα και Χουάν Κουαδράδο ο οποίος επέστρεψε πρόωρα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας.

Η επιστροφή και του Πάουλο Ντιμπάλα φέρνει στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού ξανά το 4-2-3-1 με τον Αργεντινό ως επιτελικό μέσο, τον Κουαδράδο στα δεξιά, τον Μπερναρντέσκι στα αριστερά και τον Βλάχοβιτς στην κορυφή.

Η επιστροφή στο 4-3-3 είναι δύσκολη καθώς οι Αρθούρ και Ντανίλο θα αργήσουν να γυρίσουν από την Βραζιλία και έτσι θα πρέπει ο Κουαδράδο να αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Την ίδια ώρα, οι Ζακάρια και Άλεξ Σάντρο πολύ σύντομα θα τεθούν στην διάθεση του Μαξ Αλέγκρι ενώ είναι πιθανό να προλάβουν ακόμη και το ματς με τους «νερατζούρι».