Τζο Χαρτ: «Ο Γκουαρντιόλα στην πρώτη μας κουβέντα μου είπε πως δεν με υπολογίζει»

Ο Τζο Χαρτ αναφέρθηκε στην πρώτη συζήτηση που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι δεν ταιριάζει στα πλάνα του.

Τζο Χαρτ: «Ο Γκουαρντιόλα στην πρώτη μας κουβέντα μου είπε πως δεν με υπολογίζει»

Ο Τζο Χαρτ αναφέρθηκε στην πρώτη κουβέντα που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα όταν ο Ισπανός ανέλαβε την Μάντσεστερ Σίτι το 2016.

Ο Άγγλος πορτιέρο αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα των «πολιτών» σημειώνοντας μαζί τους 348 συμμετοχές. Ο Ισπανός τεχνικός δεν είδε σε εκείνον όσα θα ήθελε και εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του από την ομάδα όπως και έγινε.

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ είπε σχετικά:

«Ήταν πολύ ενημερωμένος για το ιστορικό μου, τον τρόπο που έπαιζα. Η δίωρη συνομιλία που είχαμε έκλεισε με εκείνον να λέει: «Δεν το βλέπω να λειτουργεί».

Απάντησα πως δεν συμφωνώ όμως εκείνος είπε: «Μακάρι να κάνω λάθος αλλά αυτό που βλέπω σε σένα δεν είναι αυτό που ζητάω από τον τερματοφύλακά μου». Όμως δεν μου είχε ζητηθεί ποτέ να να κάνω τα πράγματα που ήθελε εκείνος από τον τερματοφύλακά του, οπότε ζήτησα μια ευκαιρία.

Εκείνος απάντησε πως «φυσικά θα πάρεις την ευκαιρία σου, αλλά…». Εφόσον υπάρχει «αλλά» ξέρεις ότι ο Πεπ έχει αποφαίσει».