Φαν Χάαλ σε Τεν Χαγκ: «Μην πας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ συμβούλεψε τον Έρικ τεν Χαγκ να μην πει το «ναι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλώντας τον να ψάξει για «ποδοσφαιρικό σύλλογο και όχι εμπορικό σωματείο».

Φαν Χάαλ σε Τεν Χαγκ: «Μην πας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Έρικ τεν Χαγκ την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, ο οποίος θήτευσε από το 2014 ως το 2016 στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», συμβούλεψε τον κόουτς του Άγιαξ να μην επιλέξει τη συγκεκριμένη ομάδα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εξηγώντας τους λόγους:

«Νομίζω ότι ο Έρικ τεν Χαγκ είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Και ένας μεγάλος προπονητής είναι πάντα καλός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας εμπορικός σύλλογος, κι αυτές είναι δύσκολες επιλογές για έναν προπονητή.

Είναι καλύτερα να πάει σε ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν θα καθοδηγήσω την καριέρα του. Κάποια στιγμή θα με καλέσει ο ίδιος, γιατί μερικές φορές κάνουμε συζητήσεις. Αλλά πρέπει να επιλέξει ποδοσφαιρικό σύλλογο, όχι εμπορικό σωματείο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νυν τεχνικός του «Αίαντα» πέρασε πρόσφατα από συνέντευξη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναζητά προπονητή για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με το Sky Sports η διοίκηση του συλλόγου φέρεται να «εντυπωσιάστηκε με το όραμα και τη φιλοσοφία του».