Τότεναμ: Προφορική συμφωνία με τον Ντεπάι της Μπαρτσελόνα

Η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με τον Μέμφις Ντεπάι για συμβόλαιο συνεργασίας και απομένουν οι τελικές επαφές με την Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Ολλανδού εξτρέμ στην Premier League. Τα 25 εκατομμύρια ευρώ περίπου θα φτάσει το κόστος της μεταγραφής.

Τότεναμ: Προφορική συμφωνία με τον Ντεπάι της Μπαρτσελόνα

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στα «σαλόνια» της Premier League βρίσκεται ο Μέμφις Ντεπάι, μετά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο 2015-2017.

Η Τότεναμ κινήθηκε για την απόκτηση του Ολλανδού εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα και φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον ατζέντη του για συμβόλαιο συνεργασίας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το μόνο που απομένει είναι οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στα «σπιρούνια» και τους Καταλανούς όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, το οποίο αναμένεται να φτάσει περίπου το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ντεπάι άφησε τη Λιόν και αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει με τους Καταλανούς 10 γκολ και 2 ασίστ σε 29 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.