Λένο: Αφήνει την Άρσεναλ και γυρίζει στη Λεβερκούζεν

Στη Λεβερκούζεν θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Μπερντ Λένο, μετά την απόκτηση του Ματ Τέρνερ από την Άρσεναλ.

Λένο: Αφήνει την Άρσεναλ και γυρίζει στη Λεβερκούζεν

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Άρσεναλ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Μπερντ Λένο, προκειμένου να επιστρέψει στη Λεβερκούζεν.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στον αγγλικό σύλλογο από το 2018 που εντάχθηκε στην ομάδα από τις «ασπιρίνες» και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2023 οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν στο τέλος της σεζόν.

Ήδη οι λονδρέζοι βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 27χρονου Αμερικανού γκολκίπερ Ματ Τέρνερ της Νιού Ινγκλαντ Ρεβολούσιον των ΗΠΑ, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους λονδρέζους και θα ενταχθεί στο ρόστερ τους τον Ιούλιο.

O Λένο από την άλλη, είναι στις τελικές επαφές με τη Λεβερκούζεν και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στις «ασπιρίνες».

Ο 30χρονος Γερμανός τερματοφύλακας έχει καταγράψει μόλις 8 εμφανίσεις την φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Άρσεναλ, η οποία είχε δαπανήσει 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει το 2018.