Ιταλικό δημοσίευμα μιλά για κατ' αρχήν συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λεβαντόφσκι!

Το «Sport Italia» αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την επόμενη σεζόν κι ότι πλέον απομένει να τα βρούν οι Καταλανοί με την Μπάγερν Μονάχου που δεσμεύει τον Πολωνό έως το 2023

Ιταλικό δημοσίευμα μιλά για κατ' αρχήν συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λεβαντόφσκι!

Στην αποκάλυψη ότι η Μπαρτσελόνα έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προχώρησε το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sport Italia».

Το μέσο της γειτονικής χώρας πήγε ένα βήμα ...παραπέρα τις πληροφορίες ότι ο διεθνής Πολωνός επιθετικός είναι στο στόχαστρο των «μπλαουγκράνα» για το προσεχές καλοκαίρι ενόψει της ενίσχυσης της γραμμής κρούσης τους.

Κατά το «Sport Italia» η Μπάρτσα, αφού τα βρήκε σε όλα με τον «Λέβα», καλείται να πείσει τώρα την Μπάγερν Μονάχου για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα ο Ζοάν Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 50-60 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καταφέρει να κάνει τους Γερμανούς να πουν το πολυπόθητο «ναι» για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Από την πλευρά του ο 33χρονος επιθετικός επιθυμεί να ενταχθεί στο ρόστερ του Τσάβι, γι' αυτό και πιέζει τον εκπρόσωπο του Πίνι Ζάχαβι, να έρθουν σε συμφωνία με την Μπάγερν, ώστε το προσεχές καλοκαίρι να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται από τους «κόκκινους» του Μονάχου με συμβόλαιο μέχρι το 2023.