Ο Μιχάιλοβιτς αντιμέτωπος ξανά με την λευχαιμία...

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε ότι θα χρειαστεί να αντιπαραταθεί εκ νέου με την λευχαιμία και για το λόγο αυτό θα χάσει κάποια από τα προσεχή ματς της Μπολόνια.

Ο Μιχάιλοβιτς αντιμέτωπος ξανά με την λευχαιμία...

Ο εφιάλτης της λευχαιμίας επέστρεψε στην καθημερινότητα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου (26/3) όπου γνωστοποίησε πως θα χρειαστεί να αντιπαρατεθεί, εκ νέου, με την ασθένεια και για τον λόγο αυτό θα μείνει εκτός των υποχρεώσεων των «ροσομπλού» χάνοντας κάποιους αγώνες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος Μιχαΐλοβιτς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία πριν από 2,5 χρόνια αλλά μέσω θεραπειών κατάφερε να βγει (σε πρώτη φάση) νικητής.

Ωστόσο είναι υποχρεωμένος να δώσει νέα μάχη, εναντίον της, με έπαθλο την ίδια του τη ζωή..

«Θα πρέπει να αρχίσει μία νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια.

Αυτή τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια.

Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Και πρόσθεσε ο Μιχαΐλοβιτς:

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις αλλά χρειάζεται να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά».

Όσο για την ομάδα του;

«Το ξεκίνημα του 2022 δεν ήταν τυχερό για την ομάδα αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά δεν θα με απογοητεύσουν.

Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια».