Χέντερσον: «Το να μετακινηθεί από το Γουέμπλεϊ ο ημιτελικός θα είχε λογική»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον υποστήριξε πως το να μετακινηθεί από το Γουέμπλεϊ ο ημιτελικός Κυπέλλου απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι «θα είχε λογική». 

Χέντερσον: «Το να μετακινηθεί από το Γουέμπλεϊ ο ημιτελικός θα είχε λογική»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, την ημέρα του αγώνα (16 Απριλίου) δεν θα υπάρχουν τραίνα από τον Αγγλικό Βορρά (όπου βρίσκονται Λίβερπουλ και Μάντσεστερ) προς το Λονδίνο (όπου διεξάγεται ο ημιτελικός). Έτσι, θα είναι δύσκολο για τους περισσότερους φιλάθλους να ταξιδέψουν για τον αγώνα καθότι οι περισσότερες μετακινήσεις φιλάθλων στο Νησί γίνονται σιδηροδρομικά.

Κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των δύο συλλόγων θα ναυλωθούν περίπου 150 λεωφορεία προκειμένου να εξυπηρετηθούν περίπου 7.000 φίλαθλοι.

Ο αρχηγός των «κόκκινων» αναφέρθηκε στο ζήτημα:

«Σκέφτομαι πολύ τους φιλάθλους. Η μέρα εκείνη ανήκει σε αυτούς και θα είναι δύσκολο να βρεθούν στο Λονδίνο για μια σειρά από λόγους, συμπεριλαμβανομένου του κόστους.

Έτσι, στο μυαλό μου θα είχε λογική να αλλάξει η έδρα σε άλλο ‘’ουδέτερο΄΄γήπεδο, ειδικά αφού πρόκειται για δύο ομάδες από τα Βορειοδυτικά. Αυτή είναι η γνώμη μου. Φυσικά είναι περίπλοκο, αλλά εάν κοιτάξεις την υπόθεση ως φίλαθλος , κάτι που για εμένα είναι το πιο σημαντικό αφού ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για το ποδόσφαιρο».

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα: την Κυριακή 10 Απριλίου (18:30) στο «Έτιχαντ» για το πρωτάθλημα και στο Σάββατο 16 Απριλίου (17:30) στο «Γουέμπλεϊ» για το Κύπελλο.