Άρσεναλ: Σε επαφές με τον Τίτε για την τεχνική ηγεσία!

Σε διαπραγματεύσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε, βρίσκεται η Άρσεναλ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη «χώρα του καφέ» που αναδημοσίευσε το ESPN.

Άρσεναλ: Σε επαφές με τον Τίτε για την τεχνική ηγεσία!

Παρότι η φετινή πορεία της Άρσεναλ είναι ικανοποιητική, με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκονται στην 4η θέση της Premier League και να... φλερτάρουν με την έξοδό τους στο Champions League, εντούτοις υπάρχουν σενάρια αντικατάστασης του Μίκελ Αρτέτα στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του TV Globo που μετέδωσε και το ESPN, οι άνθρωποι της Άρσεναλ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε, προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου!

Στο δημοσίευμα τονίζεται η άριστη σχέση του Τίτε με τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ, Εντού Γκασπάρ. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί όταν ο τελευταίος ήταν συντονιστής στην εθνική Βραζιλίας.

Αυτό που αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα για τον Τίτε, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, είναι το εξής:

«Ο Τίτε έχει ήδη διαπραγματευτεί να δουλέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στην Άρσεναλ. Έχει δουλέψει με τον Εντού Γκασπάρ. Υπάρχει διάθεση, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει».