Σάντος: Δύσκολο το ματς με την Βόρεια Μακεδονία...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μαθαίνοντας ότι το τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα του προκειμένου να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η Βόρεια Μακεδονία επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης

Σάντος: Δύσκολο το ματς με την Βόρεια Μακεδονία...

Το πολυθρύλητο μπαράζ Ιταλίας - Πορτογαλίας με έπαθλο ένα «εισιτήριο» για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έγινε ποτέ αφού η «σκουάντρα ατζούρα» έπεσε θύμα έκπληξης κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία χάνοντας, στο Παλέρμο, με το μίνιμουμ σκορ.

Κάτι που σίγουρα χαροποίησε άπαντες τους Πορτογάλους, αφού κόντρα στους Βαλκάνιους έχουν, θεωρητικά τουλάχιστον, το «πάνω χέρι».

Ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος, μετά το 3-1 επί της Τουρκίας, μαθαίνοντας ποιος θα είναι ο αντίπαλος του, στον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ του Κατάρ, δεν συμμερίστηκε την χαρά των συμπατριωτών του:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι τελικοί και τέτοια γίνονται στους τελικούς. Κερδίσαμε τον πρώτο και τώρα πρέπει να κερδίσουμε και τον δεύτερο. Γι' αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε, θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Όσο για το ματς με τους Τούρκους επεσήμανε: «Είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Χαμηλώσαμε την ένταση λίγο, οι παίκτες δεν είναι μηχανές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε το 3-0.

Τότε, το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Όμως αντιδράσαμε καλά σε ένα σημείο που τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς (σ. του χαμένου πέναλτι του Γιλμάζ στο 85' ακολούθησε λίγο μετά το 3ο Πορτογαλικό γκολ)».