Φενέρμπαχτσε: Εκτός ομάδας επ’ αόριστον οι Οζίλ και Τουφάν

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως τέθηκαν εκτός ομάδας επ’ αόριστον οι Μεσούτ Οζίλ και Οζάν Τουφάν.

Φενέρμπαχτσε: Εκτός ομάδας επ’ αόριστον οι Οζίλ και Τουφάν

Δίχως τους Μεσούτ Οζίλ και Οζάν Τουφάν θα πορευτεί από δω και στο εξής η Φενέρμπαχτσε, καθώς η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου αποφάσισε να αποβάλει επ’ αόριστον τους δύο ποδοσφαιριστές από τις δραστηριότητες της ομάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν γνωστοποίησε τον λόγο που προέβη σε αυτή την κίνηση. Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι αιτία γι’ αυτή την εξέλιξη αποτέλεσε η κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών με τον προπονητή τους, Ισμαήλ Καρτάλ, κατά την διάρκεια της νικηφόρας αναμέτρησης με την Κόνιασπορ (2-1) για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Μεσούτ Οζίλ αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Δημήτρη Πέλκα και, όπως σημειώνεται, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αντέδρασε έντονα στην απόφαση του προπονητή του.

«Θα μπορούσα να είχα μείνει περισσότερο στο γήπεδο. Προσπαθώ να συνεισφέρω στην ομάδα», φέρεται να είπε ο Οζίλ, ενώ το μέρος του πήρε και ο συμπαίκτης του, Τουφάν, ο οποίος απευθυνόμενος στον Καρτάλ, τόνισε: «Δεν είσαι δίκαιος. Πρέπει να δίνεις πιο δίκαια τη φανέλα σε όλους».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Φενέρ» αναφέρει: «Οι παίκτες, Μεσούτ Οζίλ και Οζάν Τουφάν, αποκλείστηκαν από την ομάδα σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη».