Ραφίνια: Ζήτησε να φύγει από τη Λιντς για να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Ραφίνια ζήτησε από τη διοίκηση της Λιντς να αποχωρήσει το καλοκαίρι και απέρριψε την πρόταση για νέο συμβόλαιο ως το 2024, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.

Ραφίνια: Ζήτησε να φύγει από τη Λιντς για να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ραφίνια στην πρόταση που του κατέθεσε η Λιντς για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται το 2024.

Τα «παγώνια» πρότειναν στον Βραζιλιάνο εξτρέμ νέο συμβόλαιο ως το 2026, ωστόσο ο ίδιος όχι μόνο δεν το δέχτηκε, αλλά ζήτησε από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να αποχωρήσει το καλοκαίρι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί βλέπουν στο πρόσωπο του παίκτη τον αντικαταστάτη του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο 25χρονος άσος είναι αποφασισμένος πλέον να αποχωρήσει από την Premier League και να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga φορώντας τα «μπλαουγκράνα».

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ραφίνια μετράει 9 γκολ και 3 ασίστ σε 28 εμφανίσεις του με τη Λιντς σε όλες τις διοργανώσεις.