Ο Αμπράμοβιτς συζητά την αγορά της Γκέζτεπε κατά τους Τούρκους!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία διαπραγματεύεται την αγορά της Γκέζτεπε με τους ιθύνοντες της ομάδας της γειτονικής χώρας!

Ο Αμπράμοβιτς συζητά την αγορά της Γκέζτεπε κατά τους Τούρκους!

Φαίνεται πως δεν βρήκαν απάγκιο μόνο τα δύο γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην Τουρκία, αλλά και το ενδιαφέρον του Ρώσου ολιγάρχη για επένδυση στο ποδόσφαιρο!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι - που μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είδε «κόκκινη κάρτα» όχι μόνο από το Αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά κι εν γένει την κοινωνία με το «πάγωμα» των περιουσιακών του στοιχείων - αν πιστέψουμε τα Τούρκικα δημοσιεύματα προτίθεται να αγοράσει την Τουρκική Γκέζτεπε και είναι σε διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της!

Ο Ρώσος επιχειρηματίας, κατά την «Fanatik», έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους του Μεχμέτ Σεπίλ, που παραιτήθηκε από την προεδρία της ομάδας.

Σε επαφή τους δύο άνδρες, πάντα κατά την ίδια πηγή, έφερε ένας άλλος Τούρκος επιχειρηματίας.

Οι τρεις άνδρες αναμένεται να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία. Το τουρκικό δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες ως προς την πρόταση του Αμπράμοβιτς, ούτε για τις αξιώσεις του μεγαλομετόχου του τουρκικού συλλόγου.