Η Κρουζέιρο που δε βάζει μυαλό και ο Ολυμπιακός

Η ομοσπονδία της Βραζιλίας τιμώρησε ξανά την Κρουζέιρο, όπως είχε συμβεί και για χρέη της από την πώληση του Μπρούνο Βιάνα στον Ολυμπιακό. 

Η Κρουζέιρο που δε βάζει μυαλό και ο Ολυμπιακός

Πριν από έξι χρόνια ο Ολυμπιακός είχε αγοράσει από την Κρουζέιρο τον Βραζιλιάνο στόπερ Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος δεν είχε «πιάσει» στον Πειραιά, παραχωρήθηκε στην Μπράγκα και συνεχίζει εκεί έως σήμερα, στα 27 του, έχοντας κάνει ενδιάμεσα κάποιους δανεισμούς σε ομάδες της πατρίδας του.

Η Κρουζέιρο είχε τιμωρηθεί πριν από μερικά χρόνια επειδή δεν είχε δώσει κάποιο μέρος από τα χρήματα της μεταγραφής του Βιάνα στον Ολυμπιακό σε κάποια ομάδα του Παράνα που είχε δικαιώματα μεταπώλησης του νεαρού τότε στόπερ.

Για άλλες δύο μεταγραφικές υποθέσεις στις οποίες υπήρξαν παρατυπίες, το βραζιλιάνικο κλαμπ είχε τιμωρηθεί μέχρι και με αφαίρεση βαθμών από τις ποδοσφαιρικές αρχές, ενώ τώρα είναι ξανά σε μπλεξίματα διότι οφείλει χρήματα για έναν παίκτη (Καρέκα) στην Ατλέτικο Ακρεάνο. Και από την ομοσπονδία της Βραζιλίας επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Κρουζέιρο για έξι μήνες,

Είναι αυτό που λέμε... αδιόρθωτοι.