Εθνική: Έμφαση στη τακτική από Πογιέτ- Επέστρεψε ο Λημνιός

Επιστροφή στο γήπεδο με ήπιο πρόγραμμα επανένταξης για τον Δημήτρη Λημνιό. Έμφαση στην τακτική από τον Γκουστάβο Πογιέτ εν όψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Ρουμανία

Εθνική: Έμφαση στη τακτική από Πογιέτ- Επέστρεψε ο Λημνιός

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γκουστάβο Πογέτ στη δεύτερη προπόνησή του με την Εθνικής Ελλάδος την Τρίτη (22/3), με τον Ομοσπονδιακό προπονητή να βλέπει τον Δημήτρη Λημνιό να επιστρέφει στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (21/3) ο 23χρονος εξτρέμ είχε μείνει στο ξενοδοχείο λόγω ίωσης, ενώ κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στον Άγιο Κοσμά ακολούθησε ήπιο πρόγραμμα επανένταξης. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση βασίστηκε στην τακτική, με τον Πογιέτ να μη δείχνει τις προθέσεις του για το σχήμα και τα πρόσωπα της ενδεκάδας εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρουμανία την Παρασκευή (25/3, 20:15). Μάλιστα, δεν έγινε δίτερμα, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο ασκήσεις τακτικής.

Να σημειωθεί ότι σ' αυτές τις πρώτες προπονήσεις του Πογιέτ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, ο 54χρονος τεχνικός θέλει να μάθει καλύτερα τους παίκτες του. Άλλωστε συνιστά και την πρώτη του φορά ως Ομοσπονδιακός προπονητής, οπότε τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με ό, τι είχε συναντήσει σε συλλογικό επίπεδο.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχίσει την Τετάρτη (23/3) με διπλή προπόνηση.