Μάντσεστερ Σίτι : Υπαρκτό το ενδεχόμενο να της επιβληθούν κυρώσεις από την βρετανική κυβέρνηση

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να δεχθεί κυρώσεις από την βρετανική κυβέρνηση μετά την συνάντηση του ιδιοκτήτη της, Σεΐχη Μανσούρ με τον πρόεδρο της Συρίας και σύμμαχο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Μάντσεστερ Σίτι : Υπαρκτό το ενδεχόμενο να της επιβληθούν κυρώσεις από την βρετανική κυβέρνηση

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδεχομένως να αντιμετωπίσει αντίστοιχες κυρώσεις με εκείνες που δέχθηκε η Τσέλσι με αφορμή τις σχέσεις των ιδιοκτητών τους με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το BBC, η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή κυρώσεων στους «πολίτες» με αφορμή την συνάντηση του ιδιοκτήτη τους, Σεΐχη Μανσούρ με τον πρόεδρο της Συρίας και σύμμαχο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Η εν λόγω συνάντηση καταδικάστηκε αυστηρά από την Αγγλική κυβέρνηση θεωρώντας πως η ενίσχυση των δεσμών με το συριακό καθεστώς θέτει σε κίνδυνο την διασφάλιση της ειρήνης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πλέον απομένει να ξεκαθαριστεί το εάν τελικά η Βρετανική κυβέρνηση θα κάνει πράξη τις απειλές και μετά την Τσέλσι θα επιφέρει κυρώσεις και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα έρθει αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα όσον αφορά στην απρόσκοπτη λειτουργία της.