Μίλαν: «Πλησιάζει» στον Ντιβόκ Οριγκί

Η Μίλαν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ντιβόκ Οριγκί ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Λίβερπουλ.

Μίλαν: «Πλησιάζει» στον Ντιβόκ Οριγκί

Η Μίλαν «πλησιάζει» σε συμφωνία με τον Ντιβόκ Οριγκί για το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Βέλγου με την Λίβερπουλ.

Μπορεί οι «ροσονέρι» να δίνουν μεγάλη μάχη για το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 2011, ωστόσο μεριμνούν και για την ενίσχυσή τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει προσεγγίσει τον 26χρονο επιθετικό της Λίβερπουλ ο οποίος δεν θα ανανεώσει με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η ομάδα του Μιλάνου είναι αισιόδοξη ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί άμεσα ενώ ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την πρόταση των Ιταλών. Οι εκπρόσωποι του Οριγκί βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την πλευρά της Μίλαν για την ολοκλήρωση του deal.

Το βασικό επιχείρημα που έπεισε τον Βέλγο ήταν το γεγονός ότι με τους Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και Ολιβιέ Ζιρού σε προχωρημένη ηλικία αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού σε αντίθεση με την Λίβερπουλ όπου έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο 26χρονος διεθνής σε 171 ματς με την Λίβερπουλ έχει πετύχει 40 τέρματα και έχει μοιράσει 17 ασίστ. Φέτος έχει 5 γκολ και 3 ασίστ σε μόλις 533 λεπτά συμμετοχής ενώ είχε ένα γκολ και μία ασίστ στα δύο παιγνίδια απέναντι στην Μίλαν για το Champions League.