Το κοινό μήνυμα Τικίνιο - Σεμέδο

Ο Τικίνιο του Ολυμπιακού και ο Ρούμπεν Σεμέδο που είναι δανεικός στην Πόρτο ευχήθηκαν τα καλύτερα σε ποδοσφαιριστή που επέστρεψε στη δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό. 

Το κοινό μήνυμα Τικίνιο - Σεμέδο

Ο Τικίνιο Σοάρες και ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν μεταξύ πολλών ποδοσφαιριστών που έχουν σχέση με την Πόρτο (αλλά και όχι μόνο), οι οποίο ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον Φερνάντο Αντράντε, ο οποίος έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Ο 29χρονος σέντερ φορ της Πόρτο είχε χτυπήσει το καλοκαίρι όταν είχε πάει δανεικός από την πορτογαλική ομάδα στην Αλ Φαϊχα της Σαουδικής Αραβίας και έμεινε εκτός δράσης, με τους «Δράκους» να τον εντάσσουν ξανά στο δυναμικό τους τον χειμώνα. Για πρώτη φορά έπαιξε ξανά με τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο εναντίον της Εστρέλα και ανέβασε μήνυμα χαρά στο Instagram για το τέλος της περιπέτειάς του.

Στον Βραζιλιάνο επιθετικό ευχήθηκαν τα καλύτερα πολλοί παίκτες, ανάμεσά τους ο νυν συμπαίκτης του στην Πόρτο Ρούμπεν Σεμέδο, δανεικός εκεί από τον Ολυμπιακό, αλλά και ο συμπατριώτης του Τικίνιο Σοάρες που ανήκει τώρα στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν συμπαίκτης παλιότερα με τον Αντράντε στην Πόρτο.