Ντιμπάλα: Καμία συμφωνία και στο νέο ραντεβού με Γιουβέντους

Πάουλο Ντιμπάλα και Γιουβέντους δεν ήρθαν σε συμφωνία και στο νέο τους ραντεβού για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ντιμπάλα: Καμία συμφωνία και στο νέο ραντεβού με Γιουβέντους

Μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα θα αναζητήσει ο Πάουλο Ντιμπάλα, αφού ούτε το νέο του ραντεβού με την διοίκηση της Γιουβέντους έμελλε να οδηγήσει σε συμφωνία για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με τους «μπιανκονέρι» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική Ιταλία, ακόμα και στη νέα συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο οικονομικό.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στη σεζόν ο διεθνής άσος είχε αρχικά συμφωνήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει η ομάδα του Τορίνο, ωστόσο η τελευταία αργότερα απέσυρε την πρότασή της, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αργεντινού.

Έκτοτε και οι δύο πλευρές συζήτησαν ξανά το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, αλλά οι προτάσεις της Γιουβέντους ήταν με χαμηλότερους οικονομικούς όρους για τον παίκτη, κάτι το οποίο δεν αποδέχτηκε ο 28χρονος.

Την τρέχουσα σεζόν ο Ντιμπάλα έχει καταγράψει 29 εμφανίσεις με τη Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 13 γκολ και 6 ασίστ.