Μπεργκ: «Απαραίτητα τα χάπια για να μπορώ να σταθώ στο γήπεδο»

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού και πλέον της Γκέτεμποργκ, Μάρκους Μπεργκ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και την αγωγή που ακολουθεί, καθώς οδεύει στο φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μπεργκ: «Απαραίτητα τα χάπια για να μπορώ να σταθώ στο γήπεδο»

Στη «δύση» της ποδοσφαιρική του καριέρας οδεύει ο 35χρονος πλέον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, τη Σουηδία, αναφέρθηκε στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και παραδέχτηκε ότι χρειάζεται πλέον φάρμακα για να μπορεί να αγωνίζεται.

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, που πλέον φοράει τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο ισχίο αλλά και άλλους τραυματισμούς και σε δηλώσεις του αρχικά σημείωσε:

«Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν το σώμα χτυπάει καμπανάκι, ξέρεις ότι τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω και δεν γίνεσαι νεότερος. Τώρα πάνω απ' όλα έχει σημασία να κάνουμε τα πάντα όσο πιο σωστά γίνεται αυτή τη σεζόν».

Όταν ρωτήθηκε για την αγωγή που πρέπει να ακολουθεί, απάντησε:

«Κατά περιόδους. Αλλά είναι πάρα πολλά τα χάπια για να είμαι ειλικρινής, κάτι που μπορεί να μην είναι και ό,τι καλύτερο. Μοιάζουν με Voltaren. Είναι όμως και κάτι απαραίτητο για μένα αν θέλω να σταθώ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου».

Την φετινή σεζόν ο Μπεργκ μετράει δύο συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ το πρωτάθλημα στη Σουηδία ξεκινάει στις 2 του Απρίλη.