FA Cup: «Πέταξαν» στα ημιτελικά οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας με τεσσάρα (4-0) επί της Έβερτον!

Η Κρίσταλ Πάλας έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Αγγλικού Κυπέλλου συντρίβοντας, στο Λονδίνο, με το εμφατικό 4-0 την Έβερτον!

FA Cup: «Πέταξαν» στα ημιτελικά οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας με τεσσάρα (4-0) επί της Έβερτον!

Μετά την Τσέλσι που νίκησε το Σάββατο (19/03) την Μίντλεσμπρο εκτός έδρας η Κρίσταλ Πάλας έγινε η δεύτερη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αγγλικού Κυπέλλου

Οι «αετοί» του Λονδίνου ...πέταξαν στην επόμενη φάση του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού της υφηλίου διαλύοντας με 4-0 την Έβερτον που ούσα 4η από το τέλος στην Premier League έχει άλλες προτεραιότητες από τη δόξα του Κυπέλλου...

Το σκορ για του πρωτεουσιάνους άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Γκουέχι (από πάσα του Ολίσε) λίγες ώρες μετά την παρθενική κλήση του στην Εθνική Αγγλίας και το ημίχρονο ήταν 2-0 χάρη στο γκολ του Ματετά (41') από μεταβίβαση του Ζαχά.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ακόμη δύο φορές με τους Ζαχά (79') και Χιουζ (87') δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση τους.

Σα να μην έφτανε η βαριά ήττα τα «ζαχαρωτά» έχασαν με τραυματισμό τον Άντρος Τάουνσεντ πριν αρχίσει η ...καταιγίδα των αντιπάλων τους.

Τα προημιτελικά του Αγγλικού Κυπέλλου

Σάββατο 19/03

Μίντλεσμπρο - Τσέλσι 0-2
(15' Λουκάκου, 31' Ζίγιετς)

Κυριακή 20/03

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 4-0
(25' Γκουέχι, 41' Ματέτα, 79' Ζαχά, 87' Χιουζ)

17.00: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι.

20.00: Νότιγχαμ Φόρεστε - Λίβερπουλ